News

138113804_1729867327172934_5478624737320841596_o
Bursat e Turqisë

Në kuadër të bursave për studime universitare dhe pasuniversitare, Republika e Turqisë ka akorduar për studentët e huaj, bursa në Turqi për vitin akademik 2021.   Që prej ditës së djeshme, nisi aplikimi për “Bursat e Turqisë”, program i zhvilluar nga Kryesia e Turqve Jashtë Vendit dhe Komuniteteve Mike, (YTB) që ofrohet për studentët e […]