News

108004227_1569660466526955_9218281662093851961_o
“Kangur 2020”

Si çdo vit, edhe këtë herë nxënësit tanë arritën rezultate të shkëlqyera në konkursin kombëtar, “Kangur 2020” Ata u vlerësuan me certifikata lavdërimi për arritjen e tyre në këtë konkurs të përvitshëm Pavarësisht gjendjes së pandemisë nxënësit e klasave të ndryshme të New York High School morën vlerësimin maksimal! Jemi krenarë për nxënësit tanë të […]

109575748_1569078273251841_605748936191051554_o
Re- Debate 5.0

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, prof. znj. Aida Zhupa. Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm: […]

109575748_1569078273251841_605748936191051554_o
Finalja e madhe e “re-debate 5.0 – rigjallërimi i kulturës së debatit”

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, Dr. Aida Zhupa.  Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm: http://www.gazetadita.al/finalja-e-madhe-e-re-debate-5-0…/