News

2
“Best Female Vocal” – Tirana Art Fest

New York High School rrëmbeu një tjetër trofe ditën e djeshme!🏆Nxënësja jonë e talentuar, Erma Mici e klasës së X, arriti të rrëmbejë kupën “Best Female Vocal” në Tirana Art Fest, edicioni i 5.🥇🎵🎤Mes emocionesh dhe lotësh ajo rrëmbeu kupën e merituar pasi elektrizoi një publik të gjerë me zërin e saj unik!Jemi krenarë për […]