News

95395642_982605522274186_4693291771440922624_o
Live në Instagram me Dr. Pëllumb Pipero

Ende në gjendje karantine dhe nuk dihet kur situata do t’i kthehet normalitetit.😓 Të gjithë jemi në pritje të dritës jeshile por informacioni ndryshon nga një burim tek tjetri!🤔 🔔Sot kemi zgjedhur të zhvillojmë një Video Live në Instagramin tonë me doktorin Pëllumb Pipero!👨‍⚕️ 📍Si është situata?📍Kur do të normalizohet?📍A do të kemi një verë […]