News

78048600_1378242479002089_8784793933914832896_o
Ekskursion në Dubrovnik

Në fund të muajit nëntor nxënësit e klasave të 12-a të New York High School kanë zhvilluar një ekskursion në qytetin e Dubrovnikut në Kroaci. Nxënësit u ndalën fillimisht në ishullin e mirënjohur të Shën Stefanit. Më pas u vizitua pjesa e vjetër historike e qytetit të Budvës. Pas mbërritjes dhe akomodimit në destinacion, nxënësit […]

79724562_1377132712446399_1957002887804485632_o
28-29 Nëntori

Festat e 28-29 nëntorit erdhën në formën e një shfaqjeje shumë të bukur në amfiteatrin e Tiranës. New York High School, si pjesë e shkollave të fondacionit Maarif solli një program tepër të veçantë në 22 nëntor. Nën tingujt e këngëve të interpretuara aq bukur nga nxënësit tanë si dhe performimet e veçanta në muzikë […]