News

73325006_1336086566551014_7714123943539376128_o
Vizitë me klasat e 12-ta në Gjirokastër

Vizitë me klasat e 12-ta në qytetin e gurtë dhe të bukur të Gjirokastrës! Vizita jonë nisi me kalanë e këtij qyteti ku përpos historisë së saj shumë shekullore, nxënësit vizituan edhe Muzeun e Armëve. Me shumë interes ishte edhe vizita në shtëpinë muze të Skëndulajve ndërtuar që në shek 18. https://bit.ly/33rKfHx Historia shumëshekullore e […]

d
Kampionati boteror i Notit

Pjesemarres ne Kampionatin  boteror  ne Not.  17-vjeçari Joel Gjini, i cili studjon  në shkollen New York High School , e arriti qëllimin e tij duke marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Notit me interesin dhe vendosmërinë e tij në sport  qe në fëmijërinë e tij. Me mbështetjen e Shkollave te Fondacionit Turk Maarif, Joel kthehet […]