News

69105342_1280612828765055_3901885730086977536_o
Krenohemi me… Sindi Pepa!

Pershëndetje! Quhem Sindi Pepa dhe për tre vite pata privilegjin të studioj në gjimnazin New York High School of Tirana. Gjatë kësaj kohe, kam arritur të sfidoj veten jo vetëm në aspektin akademik, që është i padiskutueshëm nën kujdesin e stafit të mrekullueshëm pedagogjik, por edhe si individ.