News

53026254_1156211547871851_4947453079726325760_n

Në ambientet e NYHS u zhvillua aktiviteti me temë “Të njohim e çojmë më tej traditat e kulturën tonë”, në të cilin nxënësit manifestuan një pjesë të traditave tona në veshje, këngë, valle e gatime tradicionale. Aktiviteti pervec karakterit argëtues e promovues të kulturës, pati dhe karakter bamires sepse te gjitha vlerat monetare të mbledhura […]