News

L.Burnazi-200x200-1
“E drejta familjare” – Znj. Ledia Burnazi

  Në vazhdimësi të aktiviteteve që NYHS organizon në bashkëpunim me UNYT, e ftuar në ambientet e gjimnazit ishte e ftuar znj. Ledia Burnazi (lektore në Fakultetin e Drejtësisë dhe Shkencave Sociale pranë UNYT). Ledia Burnazi, përvec lektore, është e licensuar si avokate në Republikën e Shqipërisë dhe me eksperiencë në kompani të ndryshme për […]

50196208_1129504343875905_6516966075375026176_n

Shkolla e Prindërimit në New York High School është shndërruar tashmë në traditë me prindërit e nxënësve të klasave të dhjeta. Nën drejtimin e psikologut tonë trajtohen tema që flasin për modelet e një prindërimi të mirë. Sfidat e komunikimit me adoleshentët, bashkëpunimi efektiv prindër – fëmijë, përkrahja emocionale në situata të ndryshme, mirëkuptimi mësues […]

82358660_1410445962448407_8659617262396768256_o
“Kangur 2019”

  Ditën e sotme, në sajë të konkursit që do të zhvillohet së shpejti për të tretin vit radhazi në New York High School dhe në New York Basic Education, në formë falenderimi, administratori i konkursit “Kangur 2019” ka dhënë dy çertifikata për dy shkollat. Në javën e parafundit të Marsit do të zhvillohet konkursi […]