News

35271981_968436913315983_2769128603013611520_n-1
Pranvera e Frankofonisë

Gjuha frenge mbetet nje nder pasionet dhe arritjet e nxenesve ne shkollen tone. Gjate Pranveres se Frankofonise ne morem pjese ne aktivitetin e zhvilluar me kete rast me Ambasadoren Franceze ne sallen e hapur per publikun te Kryeministrise. Gjithashtu ne Konkursin per Ese ne Gjuhen Frenge, nxenesja jone Perla Basho fitoi ne fazen e dyte […]