Në ambientet e NYHS u zhvillua aktiviteti me temë “Të njohim e çojmë më tej traditat e kulturën tonë”, në të cilin nxënësit manifestuan një pjesë të traditave tona në veshje, këngë, valle e gatime tradicionale.

Aktiviteti pervec karakterit argëtues e promovues të kulturës, pati dhe karakter bamires sepse te gjitha vlerat monetare të mbledhura nga shitja e produkteve gatuar prej tyre, do te shkojnë në ndihmë të jetimëve. NYHS vazhdimisht do të promovoje vlera të tilla në të ardhmen.

Leave a comment