1 Qershori

Zgjojmë buzeqeshje, dhurojmë dashuri me plot dhurata në duar përgatitur nga nxënësit e New York High School për fëmijët jetimë.
Mes një atmosferë të gëzueshme, nën tingujt festivë e lojës së animatorëve, nxënësit tanë iu bashkuan festës së fëmijeve, 1 Qeshorit, në ambientet e Qendrës Sociale të Kryqit të Kuq.
Përjetuam njësoj, emocione të bukura e të pakrahasueshme në botën e madhe të fëmijeve duke iu uruar festën dhe plot ditë të bukura.