News

Vizitë në Dajt

Edhe ditët më të ftohta të shkurtit zbukurohen me diellin që rrezaton dhe barin plot jetë. Veprimtaritë e shkollës sonë sot na sollën në majat më të larta të qytetit, në Dajt. Lartësitë marramendëse u shoqëruan me pamjet madhështore që ofron ky qytet. Përveç natyrës dhe ajrit të freskët kjo ditë u mbush me aktivitete dhe lojra plot jetë.

Leave a comment