News

Viti i ri shkollor 2020-2021

E nisëm së bashku edhe këtë vit të ri shkollor! 🎉😊
Të shumtë ishin nxënësit që hodhën hapin e parë drejt edukimit në New York High School 👩‍🎓👨‍🎓
Këtë vit na presin shumë sfida të reja dhe shumë punë për të arritur së bashku më të mirën për të ardhmen tuaj 🎓🏆🥇
Me metodat më të mira të binjakëzuara me programet europiane dhe me 5 lëndë që do të jepen në anglisht e shumë programe të tjera të avancuara të dhëna gjatë tre viteve, hapi drejt universiteteve më të mira në botë do të jetë më afër! 💯✨👨‍🏫👩‍🏫👩‍🎓👨‍🎓
Jemi shumë të lumtur që na zgjodhët për këtë vit të ri shkollor!😊
Familja Maarif dhe stafi i New York High School ju uron një vit sa më të mbarë shkollor!🎈🎉📚
Sepse në New York High School duke mësuar, arrijmë yjet!✨✨✨

Leave a comment