News

Vendi i dytë – Re-Debate 5.0

🏆 “Për herë të parë në tre vite kampionat, një shkollë jo publike dhe kryeqytetase arrin të prekë finalen e madhe falë përgatitjes së dhe përkushtimit që secili nga pjesëtarët ka treguar në udhëtimin e gjatë prej një muaji në Re-Debate 5.0.”
Ky është vlerësimi i bërë nga LIBURNETIK Organisation për arritjen e nxënësve të New York High School falë përgatitjes së palodhur me prof. znj. Aida Zhupa.
Edhe pse fituan vendin e dytë, New York High School kantidonte për herë të parë në Re-Debate dhe arritën të dilnin ndër më të mirët! 🏅👩‍🏫👩‍🎓📖
Jemi krenarë për nxënësit tanë! 🥇📚🏆📖

Leave a comment