News

Të jetojmë shëndetshëm

Ne kuader te aktivitetit me teme “Te jetojme shendetshem”, nxenesit e New York High School te klasave te 10-ta, 11-ta e 12-ta kane organizuar aktivitete te ndryshme si ai i Dites Nderkombetare te Sides; ai i lendeve te cilat krijojne varesi ne trupin tone si Droga, duhani e alkooli si dhe ai mbi dieten e te ushqyerit shendetshem.
Nxenesit prezantuan punen e tyre ndermjet posterave e prezantimeve me power point.
Ky aktiviteti nderthurri se bashku disa shkenca si ate te biologjise, kimise, qytetarise e psikologjise. Nxenesit tane na bejne serish krenare duke shpalosur idete e tyre kreative e shkencore edhe ne kete aktivitet.

Leave a comment