News

Takimi i Redebate 5.01

Ditën e sotme u zhvillua takimi i Redebate 5.01 për të hapur konkursin për këtë vit 2021. Takimi u zhvillua live në sallën e Ministrisë së Sportit e Rinisë me ministren Evis Kushi, drejtuesin e Liburnetik, ambasadorin Hungarez si dhe të ftuar në sallë dhe online. Gjatë takimit, si të ftuar specialë, morën fjalën e tyre finalistët e shkollës sonë të New York High School me prof. znj. Aida Zhupa si dhe një nga nxënëset tona pjesëmarrëse në konkurs, Fiona Nelaj. Për më tepër në linkun e mëposhtëm:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=280961833398082&id=324381447710380

Leave a comment