News

RTSH shkolla

Në këtë periudhë të vështirë pandemie, katër mësuese të New York High School dhe New York Basic Education, po japin kontributin e tyre në mësimin online, përmes përfshirjes së tyre në RTSH shkolla, në të gjitha nivelet arsimore.
 
Lidhur me këtë, më 11 nëntor, mësuesit pjesëmarrës në këtë projekt të Ministrisë së Arsimit, patën një takim me ministren Evis Kushi, zëvendësministren Nina Guga dhe Drejtoreshën e Zyrës Arsimore Vendore Tiranë Erjeta Alhysa.
 
Në takim stafi i ministrisë, shprehu falënderimet për grupin e mësuesve në projekt, ndërsa mësuesit rrëfyen për eksperiencat e tyre në këtë rrugëtim.
 

 

Leave a comment