Rrjeti i shkollave
Fondacion Maarif me shkollat e New York synon të zhvillojë sistemin arsimor në vend.

Fondacioni Turk Maarif që synon të ofrojë arsim cilësor duke ndërtuar kampusin e vet në Shqipëri për një kohë të shkurtër, në kuadër të shkollave të tij gjenden laboratorë të biologjisë, fizikës, kimisë, bibliotekë të pasur, qendra për hulumtime që ndihmojnë studentët në procesin arsimor të tyre si dhe amfiteatër.Fondacioni Turk Maarif me shkollat e grupit “New York” në vitet e ardhshme gjithashtu planifikon që të ofrojë arsim në qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe nivele të ndryshme, me mundësi të ndryshme të bursave dhe mundësi që studentët të mund të vazhdojnë arsimimin e tyre në Turqi, ku në bashkëpunimin me shkollat që operojnë në Shqipëri synon të zhvillojë sistemin arsimor në vend.

smart-home-3148026_1920
univesiteti
Universiteti i New York Tirana është institucioni privat i parë i akredituar në Tiranë, Shqipëri, inauguruar në shtator të vitit 2002. UNYT ofron diploma bachelor të dhëna nga University of New York’s Empire State College dhe programeve të studimit nëpërmjet rrjetit të Mësimit SUNY.Që nga shtatori 2004, UNYT, në bashkëpunim me Institut Universitaire Kurt Bösch në Sion, Zvicër dhe Universitetin e Sunderlandit, ofron një Program Master të Administrimit të Biznesit. Që nga qershori i vitit 2004, UNYT është bërë profesor i provimeve ndërkombëtare.

 

nyhs

Gjimnazi “New York High School” hapi dyert, për nxënësit, në shtator të vitit 2014. Nuk ka kaluar shumë kohë, e megjithatë, kur kthejmë kokën pas për të bërë bilancin, shohim se kemi përshkuar një rrugë të gjatë.

 • Kemi krijuar një mjedis mbështetës, liberal e frymëzues për nxënësit.
 • Jemi përpjekur për një trajnim të gjithanshëm, logjik e racional, që fëmijët tanë të fitojnë aftësitë e të mësuarit përgjatë gjithë jetës.
 • Kemi besuar fort, në mundësitë konkrete të secilit prej tyre, në rrugën drejt realizimit të aspiratave e dëshirave personale.
above-art-background-733852
 • cilësi në procesin mësimor, për një edukim të vetëdijshëm e praktik, mbështetur në përvojat më të përparuara të botës.
 • edukim nëpërmjet ofrimit të sfidave, kultivim të identitetit vetjak, kombëtar, kulturor e qytetar dhe të aftë për jetën.
 • zhvillim intelektual, etik, social dhe estetik, nëpërmjet një të mësuari të vetëdijshëm me logjikë dhe mendim kritik
 • zhvillim të përgjegjësive ndaj vetes, të tjerëve, shoqërisë, mjedisit dhe aftësimin për të nxënë gjatë gjithë jetës
Screenshot_48
E hënë Monday Monday E Mart Tuesday Tuesday Wednesday Wednesday Thursday Thursday Friday Friday Saturday Saturday Sunday Sunday
15.00
Mbledhje me prindër
Do flitet per sjelljen e fëmijve në shkolla
15.00
17.00
Mardhëniet prind fëmijë
16.00

E hënë

 • Mbledhje me prindër
  15.00 - 17.00

Monday

 • Mbledhje me prindër
  15.00 - 17.00

Monday

 • Mbledhje me prindër
  15.00 - 17.00
No events available!