News

Re- Debate 5.0

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, prof. znj. Aida Zhupa. 👩‍🏫👩‍🎓👨‍🎓

Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. 📖📚🔊
Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm:

Finalja e madhe e “re-debate 5.0 – rigjallërimi i kulturës së debatit”

Leave a comment