News

Provimi i bursës 2021 | MAGIS

Për një edukim më të mirë dhe një të ardhme më të sigurtë për fëmijën tuaj, si çdo vit edhe këtë vit New York High School
ju ofron mundësinë për të provuar veten!
 
Në ajrin e pastër të Dajtit, mes aromës së mimozave, ndodhet shkolla jonë e cila ofron për ju edukimin cilësor duke ju ndihmuar të hidhni hapa të sigurtë drejt asaj që ju dëshironi të bëheni në të ardhmen!
Fitues të mbi 84 olmpiadave kombëtare në lëndët: fizikë, kimi, biologji, letërsi, histori dhe gjeografi, nxënësit tanë kanë rrëmbyer edhe 2 kupat e konkurseve sportive si Tirana Art Fest në fushën multimedia dhe kërcim alternativ në grup.
Po ju ç’prisni ende?
 
Mos ngurroni por aplikoni për të marrë pjesë në provimin e bursave për klasat e 9!
Ju mirëpresim në 10 Prill në oren 11:00 në ambientet e shkollës sonë!
Aplikoni në linkun e mëposhtëm:
Ose kontaktoni në:
admissions@nyhs.edu.al
0697595052
Ju mirëpresim!
Sepse së bashku duke mësuar arrijmë yjet!
 

Leave a comment