News

Pranvera e Frankofonisë

Gjuha frenge mbetet nje nder pasionet dhe arritjet e nxenesve ne shkollen tone. Gjate Pranveres se Frankofonise ne morem pjese ne aktivitetin e zhvilluar me kete rast me Ambasadoren Franceze ne sallen e hapur per publikun te Kryeministrise. Gjithashtu ne Konkursin per Ese ne Gjuhen Frenge, nxenesja jone Perla Basho fitoi ne fazen e dyte te konkurrimit nje vend nderi. I urojme Perles dhe gjithe nxenesve tane frankofone, suksese te metejshme me gjuhen e Hygoit, Floberit, Kamyse, etj.

Leave a comment