News

“Pandemia COVID-19, izolimi dhe stresi.”

Një ndër pyetjet më të shpeshta gjatë pandemisë COVID-19 është se si ta përballojmë këtë situatë të re për ne. Teksa jemi të detyruar të qëndrojmë në shtëpi dhe shqetësimi nuk na ndahet, niveli i stresit rritet.
Ç’mënyra ka për të normalizuar një gjendje e cila NUK është normaliteti ynë?
Në vijim, një material ndihmues nga shërbimi psikosocial i shkollës për një menaxhim sa më të mirë nga ana jonë. 💻📚📖😌🌿

“Pandemia COVID-19, izolimi dhe stresi”

“Pandemia COVID-19, izolimi dhe stresi.”Një ndër pyetjet më të shpeshta gjatë pandemisë COVID-19 është se si ta përballojmë këtë situatë të re për ne. Teksa jemi të detyruar të qëndrojmë në shtëpi dhe shqetësimi nuk na ndahet, niveli i stresit rritet. Ç’mënyra ka për të normalizuar një gjendje e cila NUK është normaliteti ynë? Në vijim, një material ndihmues nga shërbimi psikosocial i shkollës për një menaxhim sa më të mirë nga ana jonë. 💻📚📖🤗😌🌿

Geplaatst door New York High School op Dinsdag 28 april 2020

Leave a comment