News

NYHS në paintball

Plot energji dhe entuziazem në paintball. Një pasdite ndryshe, për të shijuar kënaqësite e vogla të moshës. Nxënësit e klasës XI – 5 të New York High School në një aktivitet të thjeshtë zbavitës 😊

 

Leave a comment