News

“Njësitë e përbëra”

Vijon mësimi online në New York High School. Ditën e sotme në lëndën e Matematikës për klasën e XI u zhvillua tema:
“Njësitë e përbëra”
U trajtua konceptin i njësive të madhësive të përbëra si dhe lidhja midis tyre. 💻📖📚

"Njësitë e përbëra", Matematikë: kl XI

Vijon mësimi online në New York High School. Ditën e sotme në lëndën e Matematikës për klasën e XI u zhvillua tema:"Njësitë e përbëra"U trajtua konceptin i njësive të madhësive të përbëra si dhe lidhja midis tyre. 💻📖📚

Geplaatst door New York High School op Woensdag 29 april 2020

Leave a comment