News

Një vizitë e bukur në qytetin e Beratit me klasat e XI-ta

AL
Me dëshirën për të qënë sa më afër vlerave kulturore të vendit, iu drejtuam magjisë që të fal ky qytet, duke u endur në rrugicat me kalldrëm, bedenave të kalasë e më pas në Muzeun e Onufrit, ku patëm mundësinë të mësojmë më shumë rreth trashëgimnisë kulturore. Pamjes piktoreske të qytetit iu shtua dhe shijimi i ushqimeve tradicionale, shëtitja në pedonale dhe organizimi në lojra të ndryshme. Destinacione të tjera na presin…

EN
A nice visit to the city of Berat with 11th-grade students!
Willing to be as close to the country’s cultural values as possible, we resorted to the magic of this city, wandering the cobblestone alleys, castle towers and then to the Onufri Museum, where we had the opportunity to learn more about cultural heritage.
Beside the fantastic view of the city we had the opportunity to taste and try traditional food, walk in the city center and organize various games.
Other destinations await us …

Leave a comment