News

“Një objekt, qindra kujtime, një histori”

Konkursit tonë “Muzeu im” i erdhi fundi por ne vendosëm që ta risjellim në një tjetër mënyrë në faqen tonë. 🔎📦

Duke qenë se nxënësit tanë sollën një shumëllojshmëri objektesh mjaft interesante e me një histori të unike secila, i përmblodhëm të gjitha në një album 📖 ku mund t’i shihni sa herë të dëshironi! 🎨📺📻

🗿“Një objekt, qindra kujtime, një histori”

Tanimë copëzat e historisë të gjithsecilit prej jush, dhe familjarëve tuaj do të jenë pjesë e jona në këtë album të New York High School! 📖📹

Albumi i New York High School, "Muzeu im"

Konkursit tonë "Muzeu im" i erdhi fundi por ne vendosëm që ta risjellim në një tjetër mënyrë në faqen tonë. 🤔🔎📦Duke qenë se nxënësit tanë sollën një shumëllojshmëri objektesh mjaft interesante e me një histori të unike secila, i përmblodhëm të gjitha në një album 📖 ku mund t'i shihni sa herë të dëshironi! 🥇🎨🖼️📺📻🗿"Një objekt, qindra kujtime, një histori"Tanimë copëzat e historisë të gjithsecilit prej jush, dhe familjarëve tuaj do të jenë pjesë e jona në këtë album të New York High School! 🤗📖📹#my_museum #our_stories #album_of_NYHS

Geplaatst door New York High School op Dinsdag 28 april 2020

Leave a comment