News

15977858_1237731239607595_8481935905314079844_n
“Best Female Vocal” – Tirana Art Fest

New York High School rrëmbeu një tjetër trofe ditën e djeshme!🏆Nxënësja jonë e talentuar, Erma Mici e klasës së X, arriti të rrëmbejë kupën “Best Female Vocal” në Tirana Art Fest, edicioni i 5.🥇🎵🎤Mes emocionesh dhe lotësh ajo rrëmbeu kupën e merituar pasi elektrizoi një publik të gjerë me zërin e saj unik!Jemi krenarë për […]

Book in library with open textbook,education learning concept
Mësimi online në NYHS, 28 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York Basic Education me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Histori, Gjeografi, Gjermanisht, Qytetari, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻

learning3
Mësimi online në NYHS, 27 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York High School me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Biologji, Histori, Anglisht, Kimi, Matematikë, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻

Book and light bulb with hand drawing graph
Mësimi online në NYHS, 26 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York High School me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Anglisht, Biologji, Frëngjisht, Gjuhë Shqipe, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻

Back to School concept. School Books, colored pencils and clock on blue background
Mësimi online në NYHS, 22 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York High School me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Biologji, English for Science, Gjuhe Shqipe, Fizikë, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻

learning-resources-visual-1170 (1)
Mësimi online në NYHS, 21 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York High School me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Frengjisht, Anglisht, Biologji, Fizikë, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻