News

“Muzeu im”!

Këtë javë nisim konkursin:
“Muzeu im”!🗿

🏡 Të gjithë kemi në shtëpitë tona objekte të vjetra të trashëguara nga nga brezat e kaluar.

Këto objekte, na “flasin” për historinë e familjes dhe të kohës nga vijnë. 🤔🔎

Ftesa është për ju që të ndani me ne këto objekte dhe, bashkë me to, edhe një pjesë të historisë suaj…🗿🏡

Bëni foto të këtyre objekteve shoqëruar me pak rreshta historie.

Të gjithë bashkë t’i bëjmë një homazh kujtimeve tona! 

Leave a comment