MËSIMI ONLINE

laptop computer and book on workplace in library room,Education learning Concept
Mësimi online në NYHS, 28 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York Basic Education me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Histori, Gjeografi, Gjermanisht, Qytetari, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻

book
“Unë dhe poezia”, klasa e X

Disa vargje për dëshirat, dashurinë, ëndrrat, ekzistencën njerëzore… Në projektin me temë “Unë dhe Poezia”, nxënësit e vitit të parë: Adana Coka, Greis Morina, Nikolla Pusha, Emilia Gashi, Endri Gjoni e Bjorn Arapi, ofrojnë shijet e tyre letrare. Me vargjet e Gëtes, Pushkinit, Rembosë, Rilkes, Dikinsonit, etj., krijohet tabloja e plotë e shpirtit njerëzor…. Shijoni […]

Book in library with open textbook,education learning concept
Mësimi online në NYHS, 20 Maj 2020

Vijon me sukses mësimi online në New York High School me anën e programit Collaborate 💻📖📚 👩‍🏫 Sot në lëndët Kimi, Biologji, Matematike, Anglisht, si dhe shumë lëndë të tjera zhvilluam mësimin online me nxënësit tanë! 👨‍💻👩‍💻

Black microphone in conference room
‘Persuasive Speech’

👩‍🏫 Another special project is done! Nxënësit e klases X3, në prezantimet e tyre të një ‘Persuasive Speech’ për lëndën e “Public Speaking”, kanë trajtuar tema nga më interesantet dhe kanë zhvilluar aftesitë e tyre të të folurit në publik, duke përdorur njohuritë e marra në lenden e “Public Speaking”. 👩‍🏫👩‍💻👨‍💻📚💻📖

96731256_1514852358674433_7194797470432362496_n
“Biologjia dhe teknikat korneale”

“Going viral”: Qelizat e syrit si një rrugë e mundshme e hyrjes së SARS-cov-2, “Biologjia dhe teknikat korneale” Ishte pikerisht kjo tema e seminarit të organizuar nga Prof.As.Valbona Aliko ku e ftuar ishte Profesor Majlinda Lako(Armstrong) Instituti i Gjenetikës Humane, Universiteti Newcastle, UK. Në këtë seminar morën pjesë profesor me emër të Fakultetit të Shkencave […]

96727372_1511859395640396_3916456788890746880_n
Minecraft Education Edition

Karantinimi na ndau fizikisht por jo nga dashuria për dijen! Qëllimi ynë kryesor është edukimi i fëmijëve tanë. Një nxënës i mirëarsimuar, i plotësuar me gjithë dijet e nevojshme, si dhe shoqëruar me argëtim e aktivitete të ndryshme, i ndihmon ata ta shijojnë gjithë procesin e dijes! Për këtë, stafi ynë i mësuesve është përditësuar […]