Provimi i Bursës New York High School – 2020

Provimi i Bursës New York High School – 2020

Konkursi zhvillohet më 11 Prill 2020, ora 11:00 pranë mjediseve të “New York High School” dhe parashikon pyetje mbi njohuritë në pesë lëndë (gjuhë shqipe, biologji, kimi, fizikë e matematikë)

Këtë vit, si çdo vit tjetër radhazi do të realizojmë provimin e bursave. Në 11 Prill në orën 11:00 mirëpresim të gjithë nxënësit e klasave të nënta për të provuar dijet duke realizuar mundësinë për të qenë pjesë e jona. Regjistrimet kanë filluar! Nxitoni të aplikoni në faqen tonë online ose duke na kontaktuar në email: admissions@nyhs.edu.al . Edhe ju mund t’i bashkoheni një prej shkollave më prestigjose me standartet amerikane! Duke mësuar, së bashku do të arrijmë yjet! Jeni të mirëpritur! Aplikoni tani!

Join event

2020-4-11 11:00 am 2020-4-11 1:00 pm Europe/Amsterdam Provimi i Bursës New York High School – 2020 "Linzë, Dajt"
Add to Calendar
You already has been joined the event.
×
Thank you! You joined the event.
×