News

Maska e personalizuar: Elison Jusufati, klasa e XI.

Unë di si të mbrohem nga Coronavirus 💪 😷
Po ti? 🤔
Vijojmë me maskën e personalizuar nga Elison Jusufati, klasa e XI.
Krijojmë, mbrohemi dhe argëtohemi!

Stay home, stay safe! 🏡👨‍👩‍👧‍👦

 

Leave a comment