News

Masat ndaj COVID-19

📌Për pak ditë rikthehen në shkollën tonë New York High School, maturantët!

đź””Por duke qenĂ« ende nĂ« kohĂ« pandemie duhet tĂ« ndjekim rregullat pĂ«r t’u mbrojtur nga virusi!

đź“‹ NĂ« videon e mĂ«poshtme gjeni tĂ« gjithĂ« udhĂ«zimet pĂ«r vijimin e mĂ«simit dhe rregulloren qĂ« duhet tĂ« zbatojnĂ« tĂ« gjithĂ« maturantĂ«t!

Leave a comment