Konkursi “Muzeu im”

Konkursit tonë “Muzeu im” i erdhi fundi por ne vendosëm që ta risjellim në një tjetër mënyrë në faqen tonë.

Duke qenë se nxënësit tanë sollën një shumëllojshmëri objektesh mjaft interesante e me një histori të unike secila, i përmblodhëm të gjitha në një album ku mund t’i shihni sa herë të dëshironi!

“Një objekt, qindra kujtime, një histori”

Tanimë copëzat e historisë të gjithsecilit prej jush, dhe familjarëve tuaj do të jenë pjesë e jona në këtë album të New York High School!

Leave a comment