News

Klasa XII, Lidhëzat nënrenditëse ‘wenn’ dhe ‘al’

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.
Ditën e sotme në lëndën gjermane me klasën XII, u diskutua tema:
Lidhezat nënrenditese ‘wenn’ dhe ‘al’

Lidhezat nënrenditese 'wenn' dhe 'al'

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.Ditën e sotme në lëndën gjermane me klasën XII, u diskutua tema:Lidhezat nënrenditese 'wenn' dhe 'al'

Geplaatst door New York High School op Vrijdag 10 april 2020

Leave a comment