News

Klasa XII, Fizika

Sot në klasën XII, vazhduam me përsëri me Valët, konkretisht pamë si formohen valët e qëndrueshme, si përcaktohen nyjet dhe barqet në këtë valë, dhe si përcaktohet shpejtësia e valës. 💻📖👩‍💻

Leave a comment