News

Klasa e X, Matjet dhe Saktesia (Zbatime).

Ditën e sotme u diskutua në lëndën e Matematikës për klasën.e X tema:
Matjet dhe Saktesia (Zbatime).
Matja e një madhësie si gjatësia, masa, vëllimi; matja me anë të 2 matjeve e madhësive të përbera si shpejtësia apo dendësia, interpretimi i kufijve të saktësisë. 💻 📚 📖

Matjet dhe Saktesia

Ditën e sotme u diskutua në lëndën e Matematikës për klasën.e X tema:Matjet dhe Saktesia (Zbatime). Matja e një madhësie si gjatësia, masa, vëllimi; matja me anë të 2 matjeve e madhësive të përbera si shpejtësia apo dendësia, interpretimi i kufijve të saktësisë. 💻 📚 📖

Geplaatst door New York High School op Donderdag 9 april 2020

Leave a comment