News

Klasa 12: Valët zanore dhe efekti Doppler

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.
Sot me klasën XII në vazhdimësi të kapitullit: Valët
Diskutuam mbi valën zanore dhe efektin Doppler në veçanti. 💻📚📖

Leave a comment