News

Klasa 10 Qytetari

Vijon me sukses mësimi online në New York High School.
Ditën e sotme u zhvillua mësimi online në lëndën e “Qytetarisë” për klasat e X.
Në këtë video përmblidhen të gjitha njohuritë e dhëna për tematikën e punës, si: ndarjet e punës, dallimi i saj nga profesionet, legjislacioni shqiptar për punën, si dhe sfidat e të rinjve në kërkim të suksesit dhe karrierës në një treg global. 💻📖📚

Leave a comment