News

“Kangur 2019”

 

Ditën e sotme, në sajë të konkursit që do të zhvillohet së shpejti për të tretin vit radhazi në New York High School dhe në New York Basic Education, në formë falenderimi, administratori i konkursit “Kangur 2019” ka dhënë dy çertifikata për dy shkollat. Në javën e parafundit të Marsit do të zhvillohet konkursi i matematikës në rang shkolle në ambientet tona, ku do të marrin pjesë të gjithë të apasionuarit e matematikës. Të shohim kush do të jetë fituesi këtë herë. Vitin e kaluar shkolla “New York High School” fitoi në këtë konkurs, ndërkohë që fëmijët tanë janë fitues edhe në 79 olimpiada të tjera kombëtare.

Leave a comment