News

Kampionati i futbollit për femra

Kupa në futboll për vajza, mes gjimnazeve jopublike, internacionale, vjen përsëri në “New York High School”. Fitorja e ekipit tonë, është një arsye më shumë për krenari dhe për të besuar së, tradita e mire e Kupave Sportive vijon në shkollën tonë. Falenderojmë profesor Ilirin dhe zysh Arvisen për disiplinen dhe frymen e ekipit…! Falenderojmë sportistet tona për angazhimin maksimal… Suksese të tjera na presin!