News

Kampionati boteror i Notit

Pjesemarres ne Kampionatin  boteror  ne Not.  17-vjeçari Joel Gjini, i cili studjon  në shkollen New York High School , e arriti qëllimin e tij duke marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Notit me interesin dhe vendosmërinë e tij në sport  qe në fëmijërinë e tij. Me mbështetjen e Shkollave te Fondacionit Turk Maarif, Joel kthehet në një histori  suksesi duke u dhene shembullin e mire dhe miqve të tij.

Leave a comment