News

Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur!

Dita e mësuesit është një ndër më të veçantat në kalendarin tonë! Mësuesit për ne janë katalizatori i çdo arritje të fëmijëve tanë dhe për t’i falënderuar për punën e palodhshme Fondacioni Maarif organizoi për ta një darkë tepër të këndshme!
Në fjalët falënderuese nga presidenti i fondacionit, z. Fatih Cankurt dhe shumë luleve të shpërndara për nënat e femrat në kuadër edhe të 8 marsit, festuam të gjithë ditën e veçantë të Mësuesit!
Gëzuar 7 Marsin mësues të dashur!

Leave a comment