La Course online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

LIVRES & BIBLIOTHÈQUE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

ENSEIGNANTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

CERTIFICATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

POPULAR COURSES

RÉALISATIONS SCOLAIRES

Nullam leo ligula, dictum id eleifend interdum, Malesuada vulputate magna

Personal attention
Expedited service
Formations of business
Enhanced credibility

RECENT POSTS

15
Jun
Vive la France! Suksese Perla…

Gjuha frenge mbetet nje nder pasionet dhe arritjet e nxenesve ne shkollen tone. Gjate Pranveres se Frankofonise ne morem pjese ne aktivitetin e zhvilluar me kete rast me Ambasadoren Franceze ne sallen e hapur per publikun te Kryeministrise. Gjithashtu ne Konkursin per Ese ne Gjuhen Frenge, nxenesja jone Perla Basho fitoi ne fazen e dyte […]

Posted in: Uncategorized,
15
Jun
Te ndihmojme te tjeret…

Nxënësit e shkollës “New York High School” me rastin e festës së 1 Qershorit, vendosën që së bashku dhe mësuesit e tyre të bënin një kontribut për fëmijët në nevojë. Gjimnazi arriti të mblidhte plot mbi 100 pako, të cilat me ndihmën e katër nxënësve dhe dy mësueseve u dorëzuan tek ta. Pas një shfaqjeje […]

Posted in: Uncategorized,
15
Jun
Tirana Art Fest!!

Ne Tirana Art Fest nxenesit tane shkelqejne serish. Pjesemarres ne konkurs me nje kenge nga Dario Zela dhe nje kercim alternativ ne grup, ne elektrizuam skenen me emocionet dhe talentin e adoleshenteve… Ne fund edhe finalja e madhe: Fitues te vendit te pare, ne Kercimin Alternativ ne Grup, per mesazhet e percjella dhe mjeshterine artistike. […]

Posted in: Uncategorized,

GET IN TOUCH WITH US

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words

Your e-mail address
Error API

YOU CAN LEARN

GET THE COACHING TRAINING BY ADAM JONES FOR FREE

It’s limited seating! Hurry up

VIDEO TOUR