News

Fituesit tanë në Olimpiadat Kombëtar

Krenarë për Fituesit tanë në Olimpiadat Kombëtare! Pas një pune individuale të thelluar dhe prirjes individuale të nxënësve, vijnë rezultatet e shumëpritura! Falënderojmë mësueset e lëndëve: biologji, gjuhë-letërsi, gjeografi dhe kimi si dhe nxënësit fitues:
Paola Kadiu – Letërsi
Egin Ligacaj – Gjeografi
Klea Hasa dhe Ana dumani – Kimi
Antea Metaliaj – Biologji
Suksese në konkurset e mëtejshme!

 

Leave a comment