News

Fitore në Tirana – Art Fest

Fitore në Tirana – Art Fest… Dy cmime të para që nxënesit tanë na dhurojnë, falë talentit të tyre individual dhe përkushtimit të punës në grup. “New York High School” fiton cmimin e parë për kërcimin modern. Mesazhet sensibilizuese dhe interpretimi i nxënësve dhuruan emocione në skenë. Gjithashtu, cmimi i parë për kategorinë Multimedia, me teme “Tirana – 24 orë” dëshmoi seriozitetin dhe idete origjinale të gjimnazisteve, për të sjellë para spektatorit një qasje tjetër të kryeqytetit në sytë e të rinjve… Dy fitore qv na bëjnë krenarë për aftesitë artistike, intelektuale e qytetare të nxvnësve tanë…