News

Finalja e madhe e “re-debate 5.0 – rigjallërimi i kulturës së debatit”

Pjesëmarrja në Re- Debate 5.0 la mbresa të shumta te nxënësit tanë dhe tek vetë mësuesja drejtuese e tyre, Dr. Aida Zhupa. 👩‍🏫👩‍🎓👨‍🎓

Në një artikull për gazeta “Dita”, mësuesja e New York High School tregon gjithë përjetimet e një linje të gjatë debatesh deri në finalen e madhe. 📖📚🔊
Për më tepër lexoni artikullin e mëposhtëm:

http://www.gazetadita.al/finalja-e-madhe-e-re-debate-5-0…/

Leave a comment