News

Faza e dytë e Konkursit të Letërsisë

“Faza e dytë e Konkursit të Letërsisë në shkollë, u zhvillua këtë javë mes nxënësve të paraleleve të ndryshme, të cilët kanë lexuar te vetja jo vetëm  ndjesinë e tyre përballë librit, por dhe dëshirën e veçante per te percjelle e latuar fjalen permes procesit krijues.
Në këtë fazë, u përzgjodhën disa nxënës fitues, të cilët do ta vazhdojnë këtë rrugëtim me qëllimin final: Të fitojë më i miri!”

FITUES TË FAZËS SË DYTË TË KONKURSIT TË ESËSË

 1. Irdi Tashi
 2. Elison Jusufati
 3. Aurora Sina
 4. Henrik Ndoj
 5. Era Shehu
 6. Juna Hoxha
 7. Enis Ndoj
 8. Erma Mici
 9. Dea Bejko
 10. Adana Çoka
 11. Nadia Kokëdhima
 12. Emi Kutali
 13. Egi Merdani

Leave a comment