News

“Fausti” – analizë për Maturën Shtetërore.

“Fausti” – analizë për Maturën Shtetërore.
Kryevepra e Gëtes, subjekti, karakteret, veçoritë e stilit dhe mesazhet e tragjedisë.
Një përmbledhje në ndihmë të nxënësve tanë…💻📖👩‍