News

Ekskursioni në Gjinar

Si një trofe nga Dita e Biznesit, nxënësit e klasavë X-2 dhe XII- 2, morën pjesë në ekskursionin e zhvilluar në Gjinar të Elbasanit. Mes natyrës së mrekullueshme dhe ajrit të pastër, nxënësit u argëtuan jo vetëm me shëtitjet në natyrë e pamjen,  por edhe me lojërat sportive.

Më pas shijuan ushqimin e mrekullueshëm nën tingujt e pianos, luajtur nga bashkëmoshatarët e tyre. Një udhëtim i mrekullueshëm që u shoqërua me muzikë e të qeshura ….